Cosul meu (0 produse)
4.   S.E.T.A. (Update)
Update S.E.T.A. versiunea 1.2
   Acesta este un update si nu un program de sine statator, ce functioneaza decat daca aveti programul original S.E.T.A., instalat pe calculatorul dvs.
   Acest update a fost creat ca urmare a cererilor facute de partenerii nostri, utilizatori ai programului S.E.T.A., putand fi downloadat GRATUIT, numai dupa ce v-ati logat pe site-ul firmei noastre (ati introdus numele de utilizator si parola corespunzatoare).

Ce aduce nou acest update?
  • s-a introdus un nou camp pentru categoria E, astfel ca puteti sustine acum si examene pentru E;
  • in cadrul meniului Setare parametri au fost introduse inca patru campuri pentru ponderile corespunzatoare categoriilor de intrebari (un camp pentru Conducerea Preventiva, unul pentru Conducerea Ecologica, celelalte doua campuri putand fi completate la alegere de catre utilizatorii programului, asta daca considera ca este cazul);
  • au fost marite caracterele de introducere sau modificare a intrebarilor, cu 2 px;
  • s-a creat posibilitatea printarii unui anume chestionar sustinut de cursanti, printarea reprezentand intrebarile cu raspunsurile date, inclusiv cu pozele corespunzatoare (dupa ce un cursant a terminat examenul, dati click pe Detalii rezultat, apoi pe Detalii, dupa care apasati butonul de Tiparire. In coltul de sus al ferestrei aparute, puteti apasa pe butoanele de previzualizare a paginilor ce vor fi tiparite.);
  • s-a creat posibilitatea examinarii repetate a aceluiasi cursant, fara a mai fi necesara eliberarea statiei la care se afla acesta, prin simpla alegere a unui nou chestionar sau a unui chestionar generat;
  • update-ul mareste baza de date cu aproximativ 200 de intrebari noi din notiuni de mecanica, conducere preventiva si conducere ecologica;
  • s-au remediat cateva mici probleme legate de corelarea categoriilor de examinare cu timpul aferent acestora.

Modul de instalare al update-ului 1.2:
   Dupa descarcarea prezentului update, dezarhivati fisierul (zip) si veti avea doua directoare.
   Cele doua directoare sunt SETA_Administrator_update_1.2 si SETA_Cursant_update_1.2.
   Primul director contine update-ul pentru modulul Administrator si va fi lansat in executie pe calculatorul pe care este instalat Administratorul.
   Cel de-al doilea director contine update-ul pentru modulul Cursant si va fi lansat in executie pe calculatoarele pe care sunt instalati Cursantii.
   Inainte de instalarea update-urilor, asigurati-va ca aplicatiile Administrator cat si Cursant, sunt inchise.
   In timpul instalarii update-ului pentru modulul Administrator veti avea posibilitatea introducerii de noi intrebari prin bifarea campului corespunzator existent in timpul instalarii. Asadar mare atentie cand apasati pe pasul urmator caci puteti sari peste aceasta etapa daca nu cititi cu atentie ceea ce scrie in fiecare fereastra aparuta la instalare.
   Noul update, nu va sterge sau modifica intrebarile si chestionarele introduse ulterior.
Descarca update
Update S.E.T.A. modulul Administrator versiunea 1.1
     Acesta este continut in update-ul 1.2.
     Dupa efectuarea download-ului, dezarhivati fisierul si instalati-l pe calculatorul unde a fost instalat modulul Administrator.
     Acest update aduce imbunatatiri programului S.E.T.A., prin optimizarea sistemului de setare a parametrilor de examinare.