Lectii practice categoriile A si B

Pachet de programe didactice prevazute in Anexa nr. 2 la OMTI nr. 1019/2009

Moderatori: Radex, DarkOne

Lectii practice categoriile A si B

Mesajde Toni pe Mie Mar 03, 2010 8:09 pm

Lectia 8 - poligonul de examinare este incompleta. E poligonul vechi, care se facea inainte de a ne obliga ARR-ul sa cheltuim o suma exorbitanta pe acest soft, care dupa parerea mea e bun la nivel de gradinita dar si acolo cu conditia sa fie complet si corect, ceea ce nu e. Deci domnule Bizarresoft, va rog sa ne dati de urgenta completarile si corectarile conform cu prevederile actualelor normative, deoarece noi, cumparatorii acestui soft, v-am platit integral si nu doar pe jumatate asa cum ne-ati livrat dumneavoastra "marfa" care pe deasupra mai e si expirata. De exemplu cursul de legislatie trebuie refacut in totalitate deoarece nu respecta "PROGRAMA DE SCOLARIZARE". Daca nu ati auzit pana acum de acest document, va rog sa-l studiati din Monitorul Oficial Al Romaniei nr. 684 bis din 12 octombrie 2009 si sa tineti cont de el astfel incat formatul cursurilor redactate de dumneavoastra sa urmareasca intocmai PROGRAMA DE SCOLARIZARE deoarece are statut de lege.

Avand speranta ca veti remedia toate lipsurile cat mai urgent, va multumesc pentru intelegere.
Toni

Re: Lectii practice categoriile A si B

Mesajde Toni pe Joi Apr 08, 2010 1:31 pm

Am instalat si update-ul 1.2 pentru "Pachet Legislativ Auto - Pregatire teoretica" si in continuare lectia 8 de la "Lectii practice categoriile A si B", modulul pentru categoria A, este doar pe jumatate. Va rog sa-mi comunicati daca aceasta lectie se va completa cu poligonul complet conform cu OMTI 1019/2009 anexa 4 si OMTI 4/2010 pentru modificarea si completarea OMTI 1497/2006 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, anexele 5 si 6 ? Si daca da, in cat timp?
Toni

Mesajde Toni pe Mie Apr 28, 2010 12:46 pm

hey, is there anybody in there?
Toni

Mesajde DarkOne pe Joi Apr 29, 2010 10:12 pm

Pachetul Legislativ Auto, va fi completat si prin update-ul pt. categ. A. Acest lucru se va intampla pana pe data de 15 mai 2010. Sugestia legata de trimiterea informatiilor cu privire la aparitia noilor update-uri catre mail-urile clientilor din baza noastra de date, este una buna. Totusi un inconvenient este faptul ca majoritatea clientilor au conturi pe yahoo mail si vor fi catalogate drept spam-uri. Dar pana la urma solutii exista, deci vom incerca sa rezolvam si acest aspect. Multumim pt. observatie.
DarkOne

Mesajde Toni pe Lun Mai 03, 2010 1:25 pm

Multumesc.
Toni

Înapoi la Pachet Legislativ Auto