S.E.T.A. 1.0 (Simulator Examen Teoretic Auto)

Simulator Examen Teoretic Auto

Moderatori: Radex, DarkOne

S.E.T.A. 1.0 (Simulator Examen Teoretic Auto)

Mesajde Romi pe Vin Iul 25, 2008 6:32 pm

Programul S.E.T.A. (Simulator Examen Teoretic Auto) este un soft multi-user (in retea), creat dupa modelul examinarii de la politie, pentru a veni in sprijinul scolilor de soferi ce au sali de legislatie dotate cu calculatoare.
Softul cuprinde doua module ce nu pot functiona unul fara celalat: modulul "Administrator" si modulul "Cursant".

Imagine

S.E.T.A. 1.0 - modul "Administrator"

Modulul "Administrator" reprezinta partea de program ce va fi instalata pe calculatorul profesorului de legislatie si totodata partea cea mai importanta, cuprinzand atat baza de date cat si functiile de administrare, gestionare si modificare a tuturor parametrilor existenti in cadrul unui examen auto.

Pentru mai multe detalii despre modulul administrator, va rugam sa accesati pagina produsului.

S.E.T.A. 1.0 - modul "Cursant"

Modulul "Cursant" reprezinta partea de program ce va fi instalata pe calculatoarele aflate in sala de legislatie unde vor sustine elevii examenele. Acest modul este realizat intocmai ca cel pe care se sustine examenul la politie, tocmai pentru a pregati cursantii din timp pentru evaluarea finala si a-i acomoda cu noul tip de examinare.

Pentru mai multe detalii despre modulul cursant, va rugam sa accesati pagina produsului.
Romi
Site Admin

Re: S.E.T.A. 1.0 (Simulator Examen Teoretic Auto)

Mesajde sebastian pe Sâm Sep 26, 2009 1:36 pm

la acest s.e.t.a se pot pune in retea 4-5 calculatoare si monitoare cu toutch screen?
multumesc
sebastian

Re: S.E.T.A. 1.0 (Simulator Examen Teoretic Auto)

Mesajde DarkOne pe Dum Oct 25, 2009 12:05 am

se pot pune nr. infinit de calculatoare in retea .... cu sau fara touchscreen.
DarkOne

Înapoi la S.E.T.A.