Curs De mecanica la Categoria B

Discutii despre auto B+

Moderatori: Radex, DarkOne

Curs De mecanica la Categoria B

Mesajde gica_scula pe Sâm Aug 09, 2008 9:26 pm

Care stie sigur daca la examenu pentru obtinerea categoriei B este nevoie de cunostinte in Mecanica ??

Eu stiu ca nu .. Dar am auzit mai multa lume ca se plangea ca a dat de intrebari de mecanica :o

Mentionez ca sunt din SLOBOZIA (judetu ialomita) si examinarea a avut loc pe Calculator .

Posibil sa fie o greseala ?

PS: Am in teles ca nici Pozele nu se vad Bine :D :D
gica_scula

Re: Curs De mecanica la Categoria B

Mesajde DarkOne pe Joi Aug 14, 2008 9:28 pm

Asa este. Au facut o singura baza de date cu toate intrebarile posibile, iar softul lor genereaza intrebari din toata baza de date, deci inclusiv din mecanica. ....in final ...o porcarie..... nu stiu daca cineva in afara de cei cu Dacia 1300 mai deschide capota sau daca macar mai pot umbla la motor , majoritatea fiind capsate.
Intrebarile au bineinteles o pondere ... caci altfel ar cadea probabil numai de mecanica :shock: :shock: dar oricum au dat-o in bara...presupun ca atunci cand au gandit treaba asta cu mecanica la B, au zis ca trebuie sa cada cat mai multi , sa poata demonstra ca de fapt acum nu mai exista frauda .... doar se vede din rezultate nu? :geek: :geek:
DarkOne

Mesajde gica_scula pe Vin Aug 15, 2008 9:02 pm

Hmm ... Am dat examenu .. si am dat de 2 intrebari de mecania ...

1 ceva de genu: de ce fierbe apa in radiator si 2 De ce consuma automobilu mult carburant .. (varianta corecta era carburator dereglat)

O prostie !! Stie unu care tocmai sia luat un Opel , VW , Audi , sau chiar dacia logan/sandero de carburator .. ?
Hai poate un baiat a mai auzit dar o fata ? 99% NU
gica_scula

Mesajde mykeandreas pe Vin Oct 10, 2008 7:10 pm

Eu am dat azi examen pe calculator sunt din Pitesti ( Arges ) mi-au picat 5 sau 6 intrebari de mecanica si vreo 2 de ecologie !
La mecanica suna cam asa o intrebare Ce rol are cutia de viteze , m-am gandit ca schimba vitezele dar nu a fost de ajuns , sau Cand consuma masina mai mult :
a) cand nu are lichid de racire
b) tot un cacat
c) cand toti consumatorii electrici sunt in functiune
raspunde tu la asta
si alte cacaturi de genu asta ! asa ca zi-mi tu mie daca e chiar asa usor sa mai iei permisul acum ! Sa ma fffff ttttt pe mecanica lor si pe birocratia lor ca in Arges te programeaza la o luna jumate adica m-am dus pe 10 oct pt reprogramare si sunt programat pe 26 Noiembrie !
mykeandreas

Mesajde gica_scula pe Vin Oct 17, 2008 7:14 pm

Asa ese peste tot .. dar am inlees ca daca ei sala te duci si te reprogrameaza mai devreme la traseu ;)
gica_scula

Mesajde dyana23ph pe Dum Oct 18, 2009 5:22 pm

buna tuturor.am dat si eu examenu pana acu la sala de 4 ori si de fiecare data am cazut la "mecanica".....eu ca fata nu pot sa invatat niste tampenii de termeni care nu imi plac si nustiu daca ma ajuta la ceva....am tocit cartea cu teste dar la capitolu mecanica pt mine e un capitol inchis.am dat examenu la vaslui si sunt foarte multe intrebari gresite...ex.cum te cheama? a.ion, b.ana, c.ion....voi ce ati raspunde? :?:
dyana23ph

Mesajde DarkOne pe Dum Oct 25, 2009 12:02 am

eu as raspunde diana in locul tau. :)
DarkOne

Mesajde Dariustm pe Lun Iul 26, 2010 3:57 pm

Eu am dat examenul de 3 ori.. Si mi-a spus cineva sa nu ma mai grabesc sa raspund la intrebari chiar daca le stiu.. cu mecanica nu am treaba le stiam pe toate care mi le dadadeau ... a 4-a oara cand am mers mi-am spus in gand ca nu trebuie sa ma grabesc si sa citesc intrebarea de mai multe ori sa vad care raspuns e corect si logic ... si surpriza 26 de puncte am facut .. Sfatul meu este sa nu va grabiti pt ca o sa va vine intrebari mai usore.. chestionarul care il prindeti e un program care se amesteca intrebarile intre ele.. daca vedeti o intrebare si o stiti de la inceput nu raspundeti repede la ea,mai lasati sa treaca cateva secunde apoi raspundeti! Bafta la toata lumea .. Fiti mai destepti ca, programul ala .. Fraieritil voi nu el pe voi :)
Dariustm

Înapoi la auto B+